Vrijwilligers Gezocht

Zaterdag 21 april de fantastische sportuitdaging: de Maartenschallenge. Naast een sportieve doel hebben we ook het doel om de school met de opbrengst van deze dag financieel te ondersteunen.

We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Meld je aan bij g.geschiere@maartenschool.nl

Schoolgids '17/'18

Op onze website staat de schoolgids van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is.

Nieuwsberichten

Vandaag is de nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen met hierin: Belangrijke ouderavonden op dinsdag 13 maart (ouders van unit A, unit B en unit G) en donderdag 15 maart (ouders van unit C, unit D, unit E en unit F) | Vrijwilligers gezocht voor de MaartensChallenge op zaterdag 21 april |

Lees meer: Nieuwsberichten

Voorlezen

ronnie thumbVanochtend heeft Ronnie Ruysdael tijdens ons Voorleesontbijt in zijn Feestelijke Voorleespaleis op onze school voorgelezen aan meer dan 100 kinderen van de St. Maartenschool. Ronnie had het boek Joris en de Geheimzinnige Toverdrank van Roald Dahl bij zich.

Lees meer: Voorlezen

21-12 Inspectie

santa thumbDonderdag 21 december hebben we de inspectie op bezoek gehad. De inspecteurs hebben veel verschillende klassen bezocht en positief geoordeeld over wat ze hebben gezien. Er is vertrouwen uitgesproken in de kwaliteit van het onderwijs op onze school.

Lees meer: 21-12 Inspectie

KleuterKerst

kindje thumbVandaag, 20 december, hebben de kleutergroepen hun Kerstviering gehad. De foto's van deze Kerstviering staan op onze website (tabblad Media >> Fotoalbum (even inloggen). Met dank aan fotograaf Nicole Tannemaat.