Vrijwilligers Gezocht

Zaterdag 21 april de fantastische sportuitdaging: de Maartenschallenge. Naast een sportieve doel hebben we ook het doel om de school met de opbrengst van deze dag financieel te ondersteunen.

We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Meld je aan bij g.geschiere@maartenschool.nl

Schoolgids '17/'18

Op onze website staat de schoolgids van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is.

Voorlezen

ronnie thumbVanochtend heeft Ronnie Ruysdael tijdens ons Voorleesontbijt in zijn Feestelijke Voorleespaleis op onze school voorgelezen aan meer dan 100 kinderen van de St. Maartenschool. Ronnie had het boek Joris en de Geheimzinnige Toverdrank van Roald Dahl bij zich.

Het was een feest om naar te luisteren en na afloop nam Ronnie nog uitgebreid de tijd voor alle kinderen en hun vragen en deelde hij handtekeningen uit. Dank je wel Ronnie! En tot volgend jaar!