• DJ-tafel Yalp
  DJ-tafel Yalp

  Vandaag is de Fono DJ-Tafel van Yalp / sport- en speeltoestellen (http://www.yalp.nl/fono) in gebruik genomen! Deze muziek-set staat op ons speelplein. Muziek van je mobieltje speel je zo af DJ-tafel. De set is geschonken door MSD Animal Health Nederland (http://www.msd-animal-health.nl) en Yalp. Ook kregen we van Yalp een giga-krentenbrood om de ingebruikname te vieren! Dank je wel Yalp en MSD Animal Health Nederland voor een swingend schoolplein!

 • De Berendokter was op school
  De Berendokter was op school
 • Vrijwilligers Gezocht
  Vrijwilligers Gezocht

  Zaterdag 21 april de fantastische sportuitdaging: de Maartenschallenge. Naast een sportieve doel hebben we ook het doel om de school met de opbrengst van deze dag financieel te ondersteunen.

  We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Meld je aan bij g.geschiere@maartenschool.nl

Zorgfinanciering

Na de ouderavonden van 13 en 15 maart hebben alle ouders informatie ontvangen over de zorgfinanciering. Bij deze informatie zat ook een formulier: "vraagstelling omtrent indicaties". Op dit moment hebben we van ongeveer de helft van alle ouders een reactie ontvangen. Vriendelijk verzoek om uw formulier, als dat nog niet op school ingeleverd is, als nog in te leveren.

Ik realiseer me dat het invullen misschien lastig kan zijn of dat u nog behoefte heeft aan aanvullende informatie, schroom niet om even contact op te nemen zodat we er samen naar kunnen kijken. Voor meer achtergrondinformatie over de zorgfinanciering verwijs ik u graag naar deze (of deze) hele heldere en leesbare brochure.e.

Gillis

-

Toegang voor ouders