• DJ-tafel Yalp
  DJ-tafel Yalp

  Vandaag is de Fono DJ-Tafel van Yalp / sport- en speeltoestellen (http://www.yalp.nl/fono) in gebruik genomen! Deze muziek-set staat op ons speelplein. Muziek van je mobieltje speel je zo af DJ-tafel. De set is geschonken door MSD Animal Health Nederland (http://www.msd-animal-health.nl) en Yalp. Ook kregen we van Yalp een giga-krentenbrood om de ingebruikname te vieren! Dank je wel Yalp en MSD Animal Health Nederland voor een swingend schoolplein!

 • De Berendokter was op school
  De Berendokter was op school
 • Vrijwilligers Gezocht
  Vrijwilligers Gezocht

  Zaterdag 21 april de fantastische sportuitdaging: de Maartenschallenge. Naast een sportieve doel hebben we ook het doel om de school met de opbrengst van deze dag financieel te ondersteunen.

  We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Meld je aan bij g.geschiere@maartenschool.nl

21 april Maartenschallenge

Untitled 22Zaterdag 21 april organiseren we hier op de berg van de St. Maartenschool een geweldige kidsrun. We dagen je uit om mee te doen en de Berg van Maartenschool te bedwingen. Het parcours is 500 meter, maar je kunt er ook voor kiezen om twee rondes te lopen, fietsen, rollen!


Echte kampioenen hebben zich al opgegeven maar we zoeken nog een paar olympische helden! Meld je snel aan via: www.maartenschallenge.nl
Als je het leuk zou vinden om het nog spannender te maken kun je er ook voor kiezen om een sponsorformulier in te vullen met iedereen die jou wil helpen. Door dit sponsorformulier willen we proberen om de St. Maartenschool ook een handje te helpen, doe je best!

Tijdens de Maartenschallenge is er op het terrein van kliniek en school een gezellige fair, (naast het rondeel) we kunnen daar nog een paar kramen vullen voor die mensen (opa's oma's, buren goeie vrienden of kennissen) die hun hobby willen inzetten om op de fair wat te verdienen voor het goede doel. Denk aan: de hele winter shawlen gebreid en wat is er dan leuker dan die voor een paar cent op de fair te verkopen, of maakt jouw buurvrouw ook altijd te veel jam in? zet het nu op de fair en help ons een stapje verder. Er zijn vast en zeker nog veel leukee dingen te bedenken, we zijn benieuwd naar jullie idee├źn.
Belangstelling? mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hartelijke groet, Gillis Geschiere
dir St. Maartenschool

-

Toegang voor ouders