• DJ-tafel Yalp
  DJ-tafel Yalp

  Vandaag is de Fono DJ-Tafel van Yalp / sport- en speeltoestellen (http://www.yalp.nl/fono) in gebruik genomen! Deze muziek-set staat op ons speelplein. Muziek van je mobieltje speel je zo af DJ-tafel. De set is geschonken door MSD Animal Health Nederland (http://www.msd-animal-health.nl) en Yalp. Ook kregen we van Yalp een giga-krentenbrood om de ingebruikname te vieren! Dank je wel Yalp en MSD Animal Health Nederland voor een swingend schoolplein!

 • De Berendokter was op school
  De Berendokter was op school
 • Vrijwilligers Gezocht
  Vrijwilligers Gezocht

  Zaterdag 21 april de fantastische sportuitdaging: de Maartenschallenge. Naast een sportieve doel hebben we ook het doel om de school met de opbrengst van deze dag financieel te ondersteunen.

  We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Meld je aan bij g.geschiere@maartenschool.nl

Virus update

Beste ouders. Het maag-darmvirus waar we vorige week een bericht over uit hebben laten gaan heeft gelukkig niet heel veel leerlingen en personeel geveld. Er zijn sinds dinsdag 5 leerlingen uit allerlei verschillende groepen thuis gebleven met maag-darm klachten. Het lijkt om een minder besmettelijk virus te gaan dan we aanvankelijk dachten. In overleg met de GGD zijn er geen verdere acties nodig en gelden vanaf vandaag weer de ‘normale’ afspraken betreffende griep.

Dit houdt in dat zieke kinderen wel thuis horen te zijn maar als zij weer opgeknapt zijn kunnen zij weer naar school komen. De normale hygiëne afspraken zijn voldoende om het virus in bedwang te houden.

Met vriendelijke groet, Gaby Korfage
Teamleider St. Maartenschool

-

Toegang voor ouders