Ajax Voetbaldag

Via Mark Huvenaars is het gelukt om een plaatsje te krijgen op de Ajax voetbaldag!  Ajax en de Ajax Foundation organiseren woensdag 29 maart een sportdag voor gehandicapten.

Tijdens deze sportdag kan je aan veel verschillende sporten meedoen. Het maakt niet uit welke beperking je hebt; iedereen mag aan deze sportdag meedoen. De Ajax Foundation G-Dag start om 15.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Vanuit de Maartenschool willen we onze pauzevoetballers graag de gelegenheid bieden ...om dit festijn een keer mee te maken. Het plan is om met 2 busjes en een paar begeleiders naar deze dag toe te gaan. Dat zou betekenen dat we om 13 uur vanuit school vertrekken en in de loop van de avond, zo rond half 9 weer terug op school zijn.

Als u denkt dat het voor uw zoon/dochter een mooie kans is om iets unieks mee te maken, geef u dan bij mij op voor dinsdag 21 maart via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We kunnen ongeveer 14 kinderen meenemen en zullen dus bij meer aanmeldingen gaan loten. Lunchpakketje mee, ’s avonds onderweg regelen we vanuit school wat te eten en voor de rest willen we er vooral een heel sportieve middag van maken. Belangrijk om u te realiseren dat u de taxi voor die middag af moet melden en in de loop van de avond het vervoer van school terug naar huis zelf moet regelen.  Ik hoor graag van u.
Gillis Geschiere