"Zo Doen Wij Dat"

zodoenwijdatJournaliste Nadine Ancher, van De Gelderlander heeft gevraagd of we haar in contact willen brengen met ouders die mee willen werken aan een krantenartikel in de rubriek: ZO DOEN WIJ DAT. Zij is op zoek naar een gezin dat het leuk vindt te vertellen hoe zij omgaan met de dagelijkse zorg (het reilen en zeilen) van de kinderen. Dat ze vertellen naar welke school ze gaan en waarom, en wat ze belangrijk (en moeilijk en leuk..) vinden in het leven, qua opvoeding, onderwijs en zorg, maar ook qua levensinstelling, geloof, filosofie‚Ķ Het interview kan in de loop van deze week plaatsvinden. Belangstellenden graag even een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik jullie in contact kan brengen met elkaar.
Gillis.