Lichtjesavond

lichtjesavondIn 2016 is het Comité Lichtjesavond Groesbeek een traditie gestart: Ook dit jaar weer worden op kerstavond, zondag 24 december 2017, om 16.00 uur kaarsjes geplaatst bij de graven van de militairen op de Canadese Militaire Erebegraafplaats aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek.

De koppeling naar de Kerst in vrede en de begraafplaats willen we maken met de ouders en jeugd van de dorpen in de Gemeente Berg en Dal en de schoolkinderen van de Gemeente Berg en Dal met hun ouders. We willen u uitnodigen om er samen voor te zorgen dat op kerstavond bij elke grafsteen een kaarsje brandt.

Nadat de kaarsjes zijn neergezet bij de graven is er gelegenheid om samen warme chocomel te drinken met een stuk kerstbrood. De Zevenheuvelenweg zal worden afgesloten voor doorgaand verkeer, maar indien u wilt meedoen aan deze lichtjesavond kunt u gewoon doorrijden en parkeren bij de begraafplaats en op de Zevenheuvelenweg. Verkeersregelaars zullen u daarbij ondersteunen.

U kunt u en uw kinderen en neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes   opgeven door het aanmeldingsformulier (klik hiervoor 8 december in te vullen en dit vervolgens te sturen (Eisenhowerstraat 41, 6566CR Millingen aan de Rijn) of te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  Na 9 december ontvangt u op uw mailadres een berichtje waarin staat aangegeven op welk plot u uw kaarsjes kunt plaatsen. Deze plot nummers worden op 24 december duidelijk aangegeven door vrijwilligers die u dan naar deze plot zullen begeleiden. Wij wensen u een heel mooie kerst toe en hopen u op zondag 24 december aanstaande te mogen begroeten.