MaartensChallenge

Untitled 22Zaterdag 21 april organiseren we de 1e MaartensChallenge hier op het terrein rond de St. Maartenschool. Aanmeldingen van lopers hebben we, maar het kan natuurlijk alleen een succes worden als we ook voldoende mensen hebben om die dag mee te helpen. Op dit moment is de groep vrijwilligers echt te klein en we doen een dringend beroep op collega's, ouders en vrienden om er samen de schouders onder te zetten.

Meld je dus aan als vrijwilliger bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en steun daarmee de St. Maartenschool! Vanzelfsprekend zijn nieuwe lopers ook nog van harte welkom op de Challenge, Trail of Kidsrun. Zie voor meer info onze website; www.maartenschallenge.nl Voor mensen die het leuk vinden om een kraam in te richten op de fair kun je een mailbericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna we contact met je opnemen.