Oliebollen

de oliebollenbakkerij 2De oliebollenbakker komt aanstaande donderdag, 14 december, verse oliebollen bakken. Deze worden ook donderdag middag mee naar huis gegeven.

12-12 Staking

staking1212POOp dinsdag 12 december staken de medewerkers van de St. Maartenschool en zal er geen onderwijs gegeven worden. Belangrijk is dat u als ouder, zelf de vervoerder informeert en het vervoer afzegt voor deze 12e december.

Lees meer: 12-12 Staking

Virus

virusBeste ouders/ verzorgers,

De school is opnieuw getroffen door een maag-darmvirus. Het is niet vastgesteld om welk virus het gaat. We hebben in school diverse maatregelen genomen om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen.

Lees meer: Virus

21-12 Inspectie

In verband met een bezoek van de onderwijs inspectie op donderdag 21 december, passen we het programma in de week voor de kerstvakantie wat aan zodat we op donderdag ons normale onderwijsprogramma kunnen draaien;

Lees meer: 21-12 Inspectie

Nieuwsberichten

nieuwsberichten kerstVandaag in de nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen met hierin:  12 december staking: leerlingen vrij!  |  Decembermaand Hoog Bezoek van Sint en onderwijsinspecteurs  |  Brief van onze bestuurder aan ouders  |  11 december Kerstmarkt ONS

Lees meer: Nieuwsberichten