Laatste nieuws

MaartensChallenge

30 september tijdens de MaartensChallenge is er op het schoolplein ook een fair. Kortom: het wordt een dag voor het hele gezin. Wil je graag wel meehelpen voor het goede doel, maar vind je de challenge of de trail niet jouw ding, dan wil je misschien wel iets verkopen op de fair!

Waar kan je aan denken? Ben jij toevallig heel goed in cupcakes of jam maken of misschien ben je heel creatief en wil je wel sieraden maken en verkopen. Of misschien heeft je oma wel heel veel sjaals gebreid en heeft de hele familie al sjaals genoeg. Gebruik de vakantie om iets leuks te bedenken voor deze fair!

Nieuwsberichten

thumb vakantieVandaag is de laatste Nieuwsberichten van dit schooljaar uitgekomen met hierin:   40 weken = 1 schooljaar…  |   Column: Groot door Annemarie Haverkamp  |  Gemeente, Samenwerkingsverband en Punt Speciaal  |  Veel foto’s en filmpjes:  http://bit.ly/2tPrxZGhttp://bit.ly/2vffd4ihttp://bit.ly/2umOu9F  en meer…  (even inloggen)   |  Collega’s die ons gaan verlaten  |  De eerste Nieuwsberichten in het komende nieuwe schooljaar 2017-2018 komt uit op vrijdag 8 september. Klik http://bit.ly/2ccAJ2D voor deze Nieuwsberichten (even inloggen).    Fijne vakantie!

Bericht ouders:

Beste ouders,

Op onze website staan een bericht waarin de Gemeente Nijmegen, samenwerkingsverband Stromenland en het bestuur van Punt Speciaal de actuele stand van zaken geven over de plannen voor komend schooljaar. Klik hier voor dit bericht. (even inloggen)

Units & groepen

Uitleg over het werken in Units en basisgroepen, 4 juli 2017:

Nadat de eerste groepsindeling (Unit indeling) uit was gegaan kwamen er bij ons vragen van ouders over het werken in Units en basisgroepen. Het leek ons daarom goed een extra info-bijlage uit te laten gaan met daarin een omschrijving van het werken in Units en Basisgroepen zoals wij dit het komende schooljaar willen organiseren. Klik http://bit.ly/2ulftz6 voor deze infobijlage met de weekbezetting van alle units en... uitleg hierbij (even inloggen).

 

Directie St. Maartenschool

Gillis Geschiere, Ineke Deuss, Gaby Korfage, Ceciel Simons

>>

Toegang voor ouders