Nieuwsberichten

Vandaag is de Nieuwsberichten uitgekomen met hierin: Morgen, zaterdag 21 april, de MaartensChallenge op en rond de St. Maartenschool | Samenwerking BAO-SBO-SO | Naschoolse Kinderyoga met Helen Purperhart van de Jip en Jan Academy | Niet alleen Gezond eten maar ook Veilig eten | na-schoolse cursus PodiumBeesten met Lisette Wolters | Go short verslagje van Percy & Bram uit groep Saturnus. Klik https://bit.ly/2JbDDTg voor deze Nieuwsberichten.  Volgende Nieuwsberichten komt uit op vrijdag 18 mei.

Zorgfinanciering

Na de ouderavonden van 13 en 15 maart hebben alle ouders informatie ontvangen over de zorgfinanciering. Bij deze informatie zat ook een formulier: "vraagstelling omtrent indicaties". Op dit moment hebben we van ongeveer de helft van alle ouders een reactie ontvangen. Vriendelijk verzoek om uw formulier, als dat nog niet op school ingeleverd is, als nog in te leveren.

Lees meer: Zorgfinanciering

Virus update

Beste ouders. Het maag-darmvirus waar we vorige week een bericht over uit hebben laten gaan heeft gelukkig niet heel veel leerlingen en personeel geveld. Er zijn sinds dinsdag 5 leerlingen uit allerlei verschillende groepen thuis gebleven met maag-darm klachten. Het lijkt om een minder besmettelijk virus te gaan dan we aanvankelijk dachten. In overleg met de GGD zijn er geen verdere acties nodig en gelden vanaf vandaag weer de ‘normale’ afspraken betreffende griep.

Lees meer: Virus update

Gezonde school

44We hebben het predicaat Gezonde School behaald op het gebied van Sociale Veiligheid (2015) en op het gebied van Sport en Bewegen (2016) en in het schooljaar 17-18 gaan we de aanvraag doen voor gezonde voeding.

Lees meer: Gezonde school

21 april Maartenschallenge

Untitled 22Zaterdag 21 april organiseren we hier op de berg van de St. Maartenschool een geweldige kidsrun. We dagen je uit om mee te doen en de Berg van Maartenschool te bedwingen. Het parcours is 500 meter, maar je kunt er ook voor kiezen om twee rondes te lopen, fietsen, rollen!

Lees meer: 21 april Maartenschallenge