Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk richt zich op de hulpvraag van ouders en kind en vervuld een brugfunctie tussen school, revalidatie en de leefwereld van het kind. Maatschappelijk werk kan benaderd worden voor psychosociale hulpverlening, informatie, advies, consultatie en verdere begeleidingsvragen. Er is een folder verschenen over de doelstelling en werkwijze van het maatschappelijk werk op de Sint Maartenschool en de afdeling kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek. Klik hier voor deze folder. Alle ouders van de St. Maartenschool kunnen gebruik maken van het maatschappelijk werk.

Zit uw kind in team Paars of team Groen dan kunt u contact opnemen met Edith Derks: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 024 365 93 27. Edith werkt op maandag, dinsdag en donderdag.    Zit uw kind in team Oranje dan kunt u contact opnemen met Gerardi Timmermans: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 024 365 96 17.

Folder:
Er is een folder verschenen over de doelstelling en werkwijze van het maatschappelijk werk op de St. Maartenschool en de afdeling kinderrevalidatie van de St. Maartenskliniek.