Oudervereniging ONS

Oudervereniging

De St. Maartenschool kent een actieve oudervereniging: O.N.S. (Ouders Namens St. Maartenkliniek). Zij organiseert jaarlijks een aantal leuke activiteiten voor alle kinderen van de school.

Activiteiten

In het schooljaar 2013-2014 is er in de kersttijd een levende kerststal op het schoolplein geweest, was er een vrolijke paasactiviteit en heeft O.N.S. de opening van de tentoonstelling “Wat zou jij doen als je voor 1 dag Koning(in) mag zijn…” extra feestelijk gemaakt met een drankje, een hapje en de feestelijke aankleding van de aula. Tijdens het schoolverlaters kamp en de schoolreisjes van de andere klassen trakteert O.N.S. op friet en een snack.

O.N.S. probeert bij het organiseren van activiteiten zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillen in kinderen op de Maartenschool. Streven is om steeds voor elk kind een passende activiteit en/of traktatie aan te bieden.

Om deze activiteiten te kunnen organiseren zijn geld en vrijwilligers nodig. Jaarlijks wordt aan alle ouders een bijdrage gevraagd. Tevens wordt er in het najaar een actie georganiseerd waarbij de kinderen iets leuks verkopen. Het werk van O.N.S. wordt soms ook gesponsord door bedrijven. Alle opbrengsten worden geheel besteed aan de activiteiten voor de kinderen.

Helpen? Ideeën? Vragen?

Wilt u O.N.S. helpen, financieel of praktisch? Heeft u ideeën of vragen? Laat het ons weten! U kunt contact met ons opnemen via:

• Bas Terwindt, penningmeester: (mail adres volgt)