St. Maartenschool

De Pleister onderdeel van TVN Zorgt

Vanaf januari 2020 is de verpleegpost “De Pleister” onderdeel geworden van TVN Zorgt. Dit heeft een aantal veranderingen met zich meegebracht. Zij willen u graag informeren wat u mag verwachten van de (kinder)verpleegkundigen van de verpleegpost. De (kinder)verpleegkundigen van de verpleegpost verlenen verpleegkundige zorg op school die noodzakelijk is voor het kind om onderwijs op school te kunnen volgen. Daarnaast zijn zij achterwacht voor kinderen met een medisch verhoogd risico zoals bijv. epilepsie.

Lees meer: De Pleister onderdeel van TVN Zorgt

Ondersteunende gebaren

Zoals u weet werken wij op de St. Maartenschool veel met ondersteunende gebaren (NMG). We hebben vanuit ouders vaak de vraag gekregen waar zij deze gebaren kunnen oefenen. Afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om filmpjes op te nemen en deze in een voorstelling te plaatsen zodat iedereen binnen de kinderrevalidatie en de St. Maartenschool, en ook u als ouder, hier mee kunnen gaan oefenen. Handleiding en gebarenfilmpjes hebben we voor u -afgeschermd- op onze website gezet. Klik hier om naar de Gebaren-pagina te gaan. U moet inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord wat u via Social Schools gekregen heeft.

Sint Maartenschool - Maatschappelijk werk

Beste ouders van de Maartenschool. We willen jullie laten weten dat de deur van maatschappelijk werk voor jullie open staat. Jullie kunnen met vragen of zorgen bij ons terecht. Vragen kunnen liggen op het gebied van vrije tijd (logeren, vakantie- en vrijetijdsbesteding), wonen, wet- en regelgeving, belangenbehartiging, opvoeding en ondersteuning in de thuissituatie. Wij zijn een gesprekspartner voor wie zorgen heeft, of bij wie er een disbalans voelbaar is tussen draagkracht en draaglast.

Lees meer: Sint Maartenschool - Maatschappelijk werk

Schoolgids en bijlage 2020 / 2021

De Schoolgids (klik hier) en de Schoolgidsbijlage (klik hier) voor het komende schooljaar 2020 / 2021 zijn uit. Hierin vindt u het Vakantierooster, Belangrijke data, Bereikbaarheid, Ziek, beter- of afwezigheidsmeldingen, Activiteiten en nog veel meer informatie mbt het nieuwe schooljaar 2020 / 2021.