St. Maartenschool

Open lesochtend / avond: Pro College Wijchen

Open lesochtend: Woensdag 13 februari 2019 van 9.00-12.00 uur is er voor leerlingen, die in aanmerking komen voor een praktijkonderwijs- dan wel een VMBO-B advies met LWOO, een extra meeloopochtend georganiseerd op het Pro College, Acaciastraat 68 in Wijchen.

Op deze ochtend ervaren leerlingen hoe een lesdag in praktijkonderwijs eruit ziet. De ochtend vindt plaats van 9.00 tot 12.00 uur. Bij deelname van de leerling graag een email naar

Open avond: Dinsdag 19 februari 2019 is er van 18.30 uur tot 20.30 uur een open avond op het Pro College, Acaciastraat 68 in Wijchen. Op deze avond kunnen leerlingen en hun ouder(s)/ verzorger(s) rondlopen in het schoolgebouw en maken zij kennis met en krijgen zij informatie van docenten en leerlingen over de verschillende praktijk- en theorievakken. De leerling kan deelnemen aan verschillende activiteiten. Ook krijgt men informatie over bet stagetraject en uitstroommogelijkheden van leerlingen. Tijdens deze avond is er ook gelegenheid voor de ouder(s)/ verzorger(s) om hun zoon/dochter aan te melden. U bent uiteraard ook van harte welkom om op de open avond een kijkje te komen nemen. Aanmelden voor de open avond is niet nodig.