St. Maartenschool

Jaarverslag 2018 Gemeenschappelijke MedezeggenschapsRaad

Hierbij ontvangt u het jaarverslag 2018 van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) van Punt Speciaal. In dit jaarverslag  (Klik  https://bit.ly/2HnYu9Q) kunt u lezen wie er in GMR zitten, hoe vaak de GMR het afgelopen jaar vergaderd heeft, maar vooral waar de GMR zich het afgelopen jaar mee bezig heeft gehouden; welke onderwerpen besproken zijn.

Op dit moment heeft de GMR geen vacature. Wel ontstaat er aan het eind van het schooljaar een vacature voor een ouderlid van SO-VSO Mikado.

De GMR-vergaderingen zijn openbaar. Openbare GMR-stukken zijn voor zowel medewerkers als ouders te vinden op Raakpunt of op te vragen bij Linda Duivenvoorden. Heeft u interesse om GMR-lid te worden of wilt u een vergadering bijwonen, dan kunt u contact opnemen met Linda Duivenvoorden, secretaresse GMR en directiesecretaresse Werkenrode School, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.