Vrijdag 20 september 2019

75-jarig jubileum van de St. Maartenschool. Ouders zijn welkom vanaf 12.45 uur. De show begint om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur. Parkeren in de garage van de kliniek. U krijgt van ons een uitrijkaartje. Max. 2 personen per kind. (Denkt u eraan om de taxi van uw kind af te melden)

Studiedag personeel
    Social Schools 3.0

A.S. donderdag 5 september: ouders uitgenodigd voor Social Schools 3.0.  A.S. maandag 9 september: Social Schools Punt Speciaal-breed in gebruik.

• .
    .
    Een rookvrij schoolterrein

Social Schools

Op alle Punt Speciaal scholen gebruiken we vanaf nu ouderportaal Social Schools 3.0 bij onze communicatie tussen klas, school en ouders. De App voor Social Schools 3.0 is gratis verkrijgbaar. Social Schools werkt ook op elke PC in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox Safari en Edge. Als u vragen heeft over het gebruik van Social Schools, neem dan gerust contact op met de Support-desk van Social Schools. Klik hiervoor op de blauwe knop links onder de beginpagina van Social Schools.
support j

(Internet Explorer is een dusdanig verouderde browser dat deze door Microsoft niet meer beheerd/ondersteund of bijgewerkt wordt. De laatste update is van enkele jaren geleden. Middels o.a. de AVG vereisten worden er hoge eisen gesteld aan de systemen en de browsers, als er niet voldaan wordt aan deze eisen, kan het zijn dat bepaalde onderdelen niet correct functioneren in het verouderde Internet Explorer).

android         apple