Vrijdag 20 september 2019

75-jarig jubileum van de St. Maartenschool. Ouders zijn welkom vanaf 12.45 uur. De show begint om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur. Parkeren in de garage van de kliniek. U krijgt van ons een uitrijkaartje. Max. 2 personen per kind. (Denkt u eraan om de taxi van uw kind af te melden)

Studiedag personeel
    Social Schools 3.0

A.S. donderdag 5 september: ouders uitgenodigd voor Social Schools 3.0.  A.S. maandag 9 september: Social Schools Punt Speciaal-breed in gebruik.

• .
    .
    Een rookvrij schoolterrein

rookvrijWij vinden het belangrijk dat kinderen gezond opgroeien. Op school besteden we al veel aandacht aan gezondheid wat betreft voeding, sport en beweging, en sociale veiligheid. Op deze drie gebieden hebben we ook een erkenning gekregen als Gezonde School. Nu willen we een stap verder zetten en het schoolterrein rookvrij maken vanaf 1 oktober. Onze belangrijkste argumenten zijn:

• Meeroken is schadelijk voor kinderen
  • Gezond voorbeeldgedrag is belangrijk, dan gaan kinderen later minder snel roken
  • We willen de schoolomgeving schoon houden en vrij van peuken

Kortom, roken past niet in een gezonde leefomgeving voor kinderen. De wettelijke verplichting is een rookvrij schoolterrein vanaf 1 januari 2020.

Vanaf 1 oktober is roken alleen mogelijk buiten de hekken van ons terrein.

Directie St.Maartenschool