St. Maartenschool

Allerlaatste Nieuwsberichten

Vandaag, vrijdag 11 oktober, krijgt u van ons voor de laatste keer de Nieuwsberichten. Aan een lange geschiedenis komt dus een einde. We hebben met elkaar gemerkt dat er steeds minder berichten binnen kwamen voor deze Nieuwsberichten. Helemaal nu we werken met Social Schools krijgt u informatie direct via de groep van u zoon of dochter. En zijn berichten achterhaald op het moment dat de Nieuwsberichten uitkomen. We spreken wel af dat we vanuit het directieteam met regelmaat ook berichten zullen plaatsen op Social Schools wanneer daar aanleiding toe is.

Jarenlang zijn de nieuwsberichten ons communicatiemiddel geweest naar ouders. Berichten van groepen, nieuwe collega’s of wetenswaardigheden van de school werden hierin met u gedeeld. Elke veertien dagen werd informatie bij elkaar gebracht. Maar vanaf nu informeren we u verder via Social Schools en onze website www.maartenschool.nl. Maar eerst voor iedereen een hele fijne herfstvakantie. Rust lekker uit en doe genoeg energie op voor de volgende school weken. In de bijlage hieronder staat onze laatste Nieuwsberichten. Klik hier voor deze laatste Nieuwsberichten (even inloggen).