St. Maartenschool

Werkenrode School zaterdag 1 februari 2020 open dag

Werkenrode School biedt voortgezet speciaal onderwijs aan 12–20 jarige leerlingen, die, vanwege hun ondersteuningsbehoefte, niet in staat zijn het regulier voortgezet onderwijs te volgen. De school biedt een breed onderwijsprogramma op verschillende niveaus aan: VMBO (basis, kader en theorie) en onderwijs dat voorbereidt op de arbeidsmarkt en dagbesteding. Er worden deze ochtend meerdere rondleidingen door medewerkers en leerlingen gegeven.

De ontvangst is in de hal van Werkenrode School, op het terrein van Pluryn/Werkenrode, Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. De school is geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Ook onze VMBO-afdeling in het Montessori College, Nijverheidsweg 2A te Groesbeek is deze ochtend geopend. Klik hier voor de flyer.

Neem voor meer informatie contact op Theo Lucassen, trajectbegeleider Werkenrode School, tel. (024) 675 90 46, E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kijk ook op www.werkenrodeschool.nl en https://bit.ly/2qzXUyl.