St. Maartenschool

Schoolfotograaf planning

Dinsdag 22 september en woensdag 23 september komt de schoolfotograaf op onze school foto’s maken van leerlingen, medewerkers en groepen. Om het fotosetje van uw kind t.z.t. te bestellen kunt u inloggen op de website van de schoolfotograaf. De inloggegevens hiervoor krijgt u, via de klas, enkele weken nadat de fotograaf geweest is. Als uw inloggegevens gedeeld moeten worden (bv bij scheiding) vragen we u dit zelf te regelen. Het bestellen van het fotosetje van uw kind en de verdere afhandeling is tussen u en de schoolfotograaf. De St. Maartenschool blijft hier buiten. Bij vragen kunt u contact opnemen met de schoolfotograaf: 0314-341216.

Als u NIET wil dat de schoolfotograaf uw kind fotografeert kunt u dit uiterlijk 18 september doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We geven dit dan op tijd door aan de schoolfotograaf en zal er van uw kind géén foto worden gemaakt. Als uw kind wél op de foto mag hoeft u verder niets te doen. Het fotograferen van de leerlingen is verdeeld over twee dagen. Om u de gelegenheid te geven rekening te houden met kleding, kapsel of accessoires volgt hieronder de indeling van de klassen. Dan weet u wanneer er op welke dag een foto van uw kind wordt gemaakt. Dit jaar worden er geen groepsfoto’s gemaakt, de fotograaf kan de 1 ½ meter niet handhaven.

Indeling:

Dinsdag 22 sept:
Raket, Vlieger, Helikopter, Vliegtuig, Luchtballon, Berk, Libelle, Dassen, Beren en Wilg

Woe 23 sept:
Vossen, Linde, Kastanje, Lavendel, Bloesem, Klaproos, Madelief, Krekel, Vlinder, Dahlia, en VSO Werkenrode.