St. Maartenschool

Sint Maartenschool - Maatschappelijk werk

Beste ouders van de Sint Maartenschool. Hopelijk hebben jullie genoten van de zomervakantie en hebben jullie kinderen een fijne start gemaakt op school! Wij willen jullie laten weten dat ook dit schooljaar onze deur weer voor jullie openstaat voor vragen. Vragen kunnen liggen op het gebied van vrije tijd (logeren, vakantie- en vrijetijdsbesteding), wonen, wet- en regelgeving, belangenbehartiging, opvoeding en ondersteuning in de thuissituatie. Wij zijn een gesprekspartner voor wie zorgen heeft, of bij wie er een disbalans voelbaar is tussen draagkracht en draaglast.

Voor verdere informatie over de klassenverdeling van ons en contactgegevens verwijzen we jullie naar de site van Sint Maartenschool - Maatschappelijk werk.
Tot ziens. Ellen Moerkerk en Edith Derks