Wat gebeurt er met uw gegevens bij gebruik van onze Website en Nieuwsberichten?

Onze website is gericht op het delen van informatie van school naar ouders, medewerkers en andere belangstellenden. Onze website staat gedeeltelijk open voor iedereen (zonder wachtwoord) en helemaal open voor ouders en medewerkers met een wachtwoord.

Social Schools: (communicatie portal tussen school, de klassen, de leerkracht, de assisitent, de ouders en andere betrokkenen rondom de leerling) Social Schools is een afgesloten en veilig -AVG-proof- systeem waarbij niets met de data gebeurt. Deze data staat veilig achter slot en grendel.

Facebook & Twitter:  Onze Facebook en Twitter pagina's zijn gericht op het delen van informatie van school naar ouders en belangstellenden. Op Facebook en Twitter plaatsen we alleen onherkenbare foto’s en berichten van algemene aard.

Binnen Punt Speciaal wordt hard gewerkt aan het invoeren en regelen van de AVG. Er is een extern bureau dat ons ondersteunt en een interne werkgroep samengesteld met vertegenwoordigers van de scholen en PPO/BB.