Nieuwsberichten #1, 31 augustus 2018

Als ouders van de St. Maartenschool krijgt u elke 2 weken onze Nieuwsberichten op vrijdag in uw mailbox. Bent u ouder op onze school en heeft u de Nieuwsberichten niet ontvangen? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp "Nieuwsberichten ontvangen".

Medewerkers van de St. Maartenschool krijgen elke 2 weken de Nieuwsberichten op vrijdag via een link in de kolom “Maartenschool Nieuws” op de startpagina van Trefpunt.

De Nieuwsberichten staat ook op onze webs...ite. Achter een gebruikersnaam en wachtwoord. Ouders van onze leerlingen krijgen deze vandaag via de Nieuwsberichten in hun mailbox. De beveiligde omgeving van onze website is alleen toegankelijk voor onze ouders en medewerkers.

Vandaag in de eerste Nieuwsberichten van dit schooljaar: Mooie start maar even wennen! | Toegang voor ouders | 25 en 27 september komt de Schoolfotograaf | Taxi’s, parkeren op de berg en leerlingenvervoer | Gezonde school | Klik https://bit.ly/2MEZhFx voor deze Nieuwsberichten (even inloggen).  |  De volgende Nieuwsberichten komt uit op vrijdag 14 september.