Schoolfotograaf planning

schoolfotograaf thumbDinsdag 25 en donderdag 27 september komt de Schoolfotograaf op onze school foto’s maken van leerlingen en medewerkers en groepen. Om het fotosetje van uw kind t.z.t. te bestellen moet u inloggen op de website van de Schoolfotograaf. De inloggegevens hiervoor krijgt u per brief, via de klas van uw kind, enkele weken nadat de fotograaf geweest is.

Als uw inlog-gegevens gedeeld moeten worden (bv bij scheiding) vragen we u dit zelf te regelen.

Het bestellen van het fotosetje van... uw kind en de verdere afhandeling gebeurd tussen u en de schoolfotograaf. De St. Maartenschool blijft hier buiten. Bij vragen kunt u contact opnemen met de schoolfotograaf.

Als u NIET wil dat de schoolfotograaf uw kind fotografeert kunt u dit uiterlijk 14 september doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zal van uw kind dan geen foto worden gemaakt. Als uw kind wél op de foto mag hoeft u verder niets te doen.

Het fotograferen van de leerlingen is verdeeld over twee dagen. Om u de gelegenheid te geven rekening te houden met kleding, kapsel of accessoires staat hieronder de verdeling van de groepen over deze twee dagen.

Dinsdag 25 september de groepen: Vlinder, Raket, Helikopter, Vlieger, Luchtballon, Vliegtuig, Klaproos, Dahlia, Madelief, Lavendel en VSO.

Donderdag 27 september de groepen: Libelle, Krekel, Eekhoorn, Vossen, Dassen, Jupiter, Saturnus, Berk, Wilg en Linde.