MaartensChallenge 2019: Hotel Credible KidsRun

De MaartensChallenge op 16 juni a.s. komt steeds dichterbij. Dat betekent dat we zo langzaam aan in vorm moeten gaan komen! Tijdens de lessen bewegingsonderwijs bereiden we de leerlingen op een leuke manier voor op de Hotel Credible KidsRun. De Hotel Credible KidsRun is een onderdeel van de MaartensChallenge waarvoor u uw zoon of dochter zich in kan schrijven, zie: www.maartenschallenge.nl

We gaan tijdens de lessen bewegingsonderwijs trainen de kinderen het beste zo’n rondje kunnen indelen en volhouden. Natuurlijk gaan we ook kijken hoe ze een zo snel mogelijke tijd neer kunnen zetten! Om het helemaal af te maken, organiseren we een generale Challenge op dinsdag 4 juni 10.30 uur – 11.00 uur voor Unit C t/m F en op donderdag 6 juni 10.30 uur – 11.00 uur voor Unit A en B op het schoolplein. U bent van harte welkom om uw kind aan te komen moedigen. Hopelijk worden uw kind en uzelf enthousiast om mee te gaan doen en schrijft u uw kind in voor de Kidsrun van de MaartensChallenge waarvan de opbrengt geheel ten goede komt aan de St. Maartenschool!