Laatste nieuws

Sint Maartenschool - Maatschappelijk werk

Beste ouders van de Sint Maartenschool. Hopelijk hebben jullie genoten van de zomervakantie en hebben jullie kinderen een fijne start gemaakt op school! Wij willen jullie laten weten dat ook dit schooljaar onze deur weer voor jullie openstaat voor vragen. Vragen kunnen liggen op het gebied van vrije tijd (logeren, vakantie- en vrijetijdsbesteding), wonen, wet- en regelgeving, belangenbehartiging, opvoeding en ondersteuning in de thuissituatie. Wij zijn een gesprekspartner voor wie zorgen heeft, of bij wie er een disbalans voelbaar is tussen draagkracht en draaglast.

Lees meer: Sint Maartenschool - Maatschappelijk werk

Schoolfotograaf planning

Dinsdag 22 september en woensdag 23 september komt de schoolfotograaf op onze school foto’s maken van leerlingen, medewerkers en groepen. Om het fotosetje van uw kind t.z.t. te bestellen kunt u inloggen op de website van de schoolfotograaf. De inloggegevens hiervoor krijgt u, via de klas, enkele weken nadat de fotograaf geweest is. Als uw inloggegevens gedeeld moeten worden (bv bij scheiding) vragen we u dit zelf te regelen. Het bestellen van het fotosetje van uw kind en de verdere afhandeling is tussen u en de schoolfotograaf. De St. Maartenschool blijft hier buiten. Bij vragen kunt u contact opnemen met de schoolfotograaf: 0314-341216.

Lees meer: Schoolfotograaf planning

Social Schools

Op alle Punt Speciaal scholen gebruiken we vanaf nu ouderportaal Social Schools 3.0 bij onze communicatie tussen klas, school en ouders. De App voor Social Schools 3.0 is gratis verkrijgbaar. Social Schools werkt ook op elke PC in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox Safari en Edge. Als u vragen heeft over het gebruik van Social Schools, neem dan gerust contact op met de Support-desk van Social Schools. Klik hiervoor op de blauwe knop links onder de beginpagina van Social Schools.
support j

Lees meer: Social Schools

Schoolgids en bijlage 2020 / 2021

De Schoolgids (klik hier) en de Schoolgidsbijlage (klik hier) voor het komende schooljaar 2020 / 2021 zijn uit. Hierin vindt u het Vakantierooster, Belangrijke data, Bereikbaarheid, Ziek, beter- of afwezigheidsmeldingen, Activiteiten en nog veel meer informatie mbt het nieuwe schooljaar 2020 / 2021.

Een rookvrij schoolterrein

rookvrijWij vinden het belangrijk dat kinderen gezond opgroeien. Op school besteden we al veel aandacht aan gezondheid wat betreft voeding, sport en beweging, en sociale veiligheid. Op deze drie gebieden hebben we ook een erkenning gekregen als Gezonde School. Vanaf 1 oktober 2019 is het schoolterrein rookvrij. Onze belangrijkste argumenten zijn:

Lees meer: Een rookvrij schoolterrein

Geen Facebook meer

einde facebookWe zijn gestopt met onze Facebookaccount. We gebruiken ons ouderportaal Social Schools en onze website www.maartenschool.nl om met ouders en de rest van de wereld te communiceren. Facebook willen we daarvoor niet meer gebruiken.

Schoolgidsbijlage 2020 / 2021

De nieuwe Schoolgidsbijlage voor schooljaar 2020 / 2021 is uit. Klik hier.

-

Toegang voor ouders