Nieuwsberichten, vrijdag 11 januari 2019, #9

Vandaag is onze nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen. Klik https://bit.ly/2MEZhFx om deze te lezen (even inloggen)

Vrijdag 19 april: Studiedag

Leerlingen zijn vrij

2018, een jaar in vogelvlucht

vogelvluchtZorg financieren, zorg inzetten en zorg organiseren: 2018, een jaar in vogelvlucht     Zoals beloofd: hierbij de link (Klik hier) naar de presentatie "2018, een jaar in vogelvlucht" van onze ouderavond op donderdag 6 december over de huidige stand van zaken mbt de St. Maartenschool.

Fusie Onderwijsgroep Punt Speciaal 1 maart 2019

Beste ouders en verzorgers. Na de informatiebijeenkomsten op de scholen, enquêtes onder ouders en medewerkers, overleg met de vakbonden en vele gesprekken met betrokkenen, staat het licht nu op groen voor de officiële realisatie van de fusie tussen Onderwijscentrum Zuid Gelderland en MeTander. De fusie gaat in op 1 maart 2019. De naam van onze organisatie wordt Stichting Onderwijsgroep Punt Speciaal.

Lees meer: Fusie Onderwijsgroep Punt Speciaal 1 maart 2019

De zorg voor uw kind!

Voor de zomervakantie hebben we u geïnformeerd over de plannen van de gemeentes uit het rijk van Nijmegen en land van Cuijk waarmee ze de financiering van de zorg voor leerlingen uit deze gemeentes op de St. Maartenschool zouden willen regelen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is het bijna zo ver dat we die plannen ook daadwerkelijk kunnen gaan uitvoeren. De manier waarop we dat gaan uitvoeren, hoe het geregeld wordt en wat dat voor uw kind, voor u en voor de medewerkers betekent vertellen we u graag in een speciale ouderavond die we voorlopig hebben gezet op donderdag 6 december a.s. om 20 uur op school.  Binnenkort meer informatie via de nieuwsberichten.

Met een hartelijke groet,  Gillis Geschiere
dir St. Maartenschool

Besluit Zorgfinanciering

Beste ouders en verzorgers. Zoals u wellicht al gelezen hebt in de Gelderlander hebben we deze week eindelijk het besluit van de gemeente mogen ontvangen over de zorgfinanciering. We zijn erg blij dat voor de leerlingen uit het rijk van Nijmegen en het land van Cuijk (in totaal 13 gemeenten) er nu een aanvullende financiering is voor de zorg. De pers was uitgenodigd als toehoorder van dit besluit, dus het nieuws was ons al vooruit gegaan.

Lees meer: Besluit Zorgfinanciering

Houten peuter/kleuter stoeltjes te koop

Deze lichte houten stoeltjes zijn verstelbaar in hoogte en zitdiepte. De kinderen krijgen daardoor goede steun bij het zitten. De stoeltjes zijn te gebruiken bij een eigen speelplekje of bijvoorbeeld bij de televisie. Het is mogelijk om de stoeltjes te verven in een leuke kleur.

Lees meer: Houten peuter/kleuter stoeltjes te koop