Nieuwsberichten, vrijdag 14 december 2018, #8

Vandaag is de nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen met hierin: Bijna Kerstvakantie | Kerstactiviteit oudervereniging van 17 december vervalt | Enquête ouderbetrokkenheid kinderrevalidatie | Joggingbroeken gezocht | Even Voorstellen: Maud de Wildt | Uitnodiging N.E.C. - Telstar  |  Volgende Nieuwsberichten verschijnt vrijdag 11 januari 2019.   Klik https://bit.ly/2F47EHE voor deze Nieuwsberichten (even inloggen).

Nieuwsberichten, vrijdag 16 november 2018, #6

Vandaag is de nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen met hierin:  De zorg voor uw kind    |   Onbeperkt samen genieten in de vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds   |   Even Voorstellen met Lars Loermans   |    Enquête ouderbetrokkenheid binnen de kinderrevalidatie     |   21 november en 7 januari leerlingen vrij ivm studiedag    | Volgende Nieuwsberichten komt uit op vrijdag 30 november  |   Klik hier om deze Nieuwsberichten te lezen (even inloggen).

2018, een jaar in vogelvlucht

vogelvluchtZorg financieren, zorg inzetten en zorg organiseren: 2018, een jaar in vogelvlucht     Zoals beloofd: hierbij de link (Klik hier) naar de presentatie "2018, een jaar in vogelvlucht" van onze ouderavond op donderdag 6 december over de huidige stand van zaken mbt de St. Maartenschool.

De zorg voor uw kind!

Voor de zomervakantie hebben we u geïnformeerd over de plannen van de gemeentes uit het rijk van Nijmegen en land van Cuijk waarmee ze de financiering van de zorg voor leerlingen uit deze gemeentes op de St. Maartenschool zouden willen regelen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is het bijna zo ver dat we die plannen ook daadwerkelijk kunnen gaan uitvoeren. De manier waarop we dat gaan uitvoeren, hoe het geregeld wordt en wat dat voor uw kind, voor u en voor de medewerkers betekent vertellen we u graag in een speciale ouderavond die we voorlopig hebben gezet op donderdag 6 december a.s. om 20 uur op school.  Binnenkort meer informatie via de nieuwsberichten.

Met een hartelijke groet,  Gillis Geschiere
dir St. Maartenschool

Kerstactiviteit oudervereniging ONS vervalt

In de voorbereiding van dit jaar hebben we besloten om een aantal activiteiten niet meer op te nemen. Één daarvan is de kerstmarkt. Het werk in en om de klassen vraagt dit jaar meer tijd en zorg in vergelijking met de andere jaren en dus hebben we een aantal extra klussen er uit gehaald. Dat had ook in ons jaaroverzicht moeten gebeuren maar dat is over het hoofd gezien. Vandaar dit bericht; géén kerstmarkt op maandag 17 december!

Houten peuter/kleuter stoeltjes te koop

Deze lichte houten stoeltjes zijn verstelbaar in hoogte en zitdiepte. De kinderen krijgen daardoor goede steun bij het zitten. De stoeltjes zijn te gebruiken bij een eigen speelplekje of bijvoorbeeld bij de televisie. Het is mogelijk om de stoeltjes te verven in een leuke kleur.

Lees meer: Houten peuter/kleuter stoeltjes te koop

Nieuwsberichten vrijdag 30 november 2018, #7

Vandaag is de nieuwe Nieuwsberichten van de St. Maartenschool uitgekomen. Klik https://bit.ly/2MEZhFx om deze Nieuwsberichten te lezen (even inloggen)

Schoolfotos zijn klaar

Vanmiddag, maandag 5 november, krijgt uw kind een briefje van de Schoolfotograaf mee naar huis. Hierop staan de inloggegevens voor het bestellen van de schoolfoto’s van uw kind via de website van de schoolfotograaf. Als uw inloggegevens gedeeld moeten worden (bv bij scheiding) vragen we u dit zelf te regelen.

Het bestellen van het fotosetje van uw kind en de verdere afhandeling is tussen u en de schoolfotograaf. De St. Maartenschool blijft hier buiten. Ook bij vragen kunt u contact opnemen met de schoolfotograaf.