Warmte maatregelen

zonrupsDe warmte-maatregelen zoals we die maandag en dinsdag hebben gehanteerd, gelden ook voor de rest van deze week. We kunnen de lokalen en gangen onvoldoende koel houden. Daarom vragen we u opnieuw om zelf te beoordelen of het verstandig is om uw kind naar school te laten gaan. Een andere factor is de nog steeds aanwezige processierups in de bomen rondom de school.

Lees meer: Warmte maatregelen

Veulen Lune geboren op de Maartenshoeve

lune hoeveMaandag 6 mei is veulentje Lune geboren bij Stichting CAP, locatie Maartenshoeve. Lune is een hele mooi merrie-veulen. Lune heeft een lichte crème kleur en blauwe ogen. Dit is erg bijzonder voor een paard. Vanaf maandag 3 juni staan Lune en moeder Noura op Manege de Maartenshoeve. Iedereen is welkom om haar te komen bewonderen!

Nieuwsberichten, vrijdag 21 juni 2019 #19

Vandaag is onze Nieuwsberichten #19 van vrijdag 21 juni 2019 uitgekomen. Klik hier om deze Nieuwsberichten te lezen. (even inloggen).

Nieuwsberichten stopt in zijn huidige vorm

Onze Nieuwsberichten verschijnt dit schooljaar nog twee keer: aanstaande vrijdag 21 juni en vrijdag 5 juli. Vanaf het nieuwe schooljaar 2019 / 2020 stoppen we met de Nieuwsberichten in zijn huidige vorm. In de de laatste Nieuwsberichten van vrijdag 5 juli leest u hoe we u voortaan op de hoogte houden van het Nieuws op de St. Maartenschool.

MaartensChallenge 2019: Hotel Credible KidsRun

De MaartensChallenge op 16 juni a.s. komt steeds dichterbij. Dat betekent dat we zo langzaam aan in vorm moeten gaan komen! Tijdens de lessen bewegingsonderwijs bereiden we de leerlingen op een leuke manier voor op de Hotel Credible KidsRun. De Hotel Credible KidsRun is een onderdeel van de MaartensChallenge waarvoor u uw zoon of dochter zich in kan schrijven, zie: www.maartenschallenge.nl

Lees meer: MaartensChallenge 2019: Hotel Credible KidsRun

Ouderportaal SocialSchools voor ouders en school

socialSchoolsIn de afgelopen jaren hebben we op 5 van de 6 PuntSpeciaal-scholen gewerkt met het ouderportaal RAAKPUNT om snel en goed met u te kunnen communiceren. Raakpunt heeft prima gewerkt, maar inmiddels zijn er meer en betere technische mogelijkheden. In januari zijn we met collega’s van onze scholen op onderzoek gegaan naar een goede vervanger en hebben er 2 uitgeprobeerd. De ervaringen in die proefperiode hebben het mogelijk gemaakt om nu een duidelijke keuze te maken voor een nieuw ouderportaal. Punt Speciaal heeft inmiddels gekozen voor SocialSchools.

Lees meer: Ouderportaal SocialSchools voor ouders en school