Social Schools 3.0

socialSchoolsVanaf dit schooljaar gaan we op alle Punt Speciaal scholen ouderportaal Social Schools 3.0 gebruiken voor onze communicatie tussen klas, school en ouders. Ouders worden in de week van 26 augustus uitgenodigd. De App voor Social Schools 3.0 is gratis verkrijgbaar.

android         apple

Schoolgidsbijlage 2019 / 2020

De nieuwe Schoolgidsbijlage voor schooljaar 2019 / 2020 is uit. Klik hier.

Werner Willemsen weer bestuurder PuntSpeciaal

De Raad van Toezicht van Onderwijsgroep Punt Speciaal is blij om te kunnen melden dat met ingang van 1 augustus 2019 Werner Willemsen weer zal aantreden als bestuurder van onze stichting. Per diezelfde datum zal Anne Verhees haar werkzaamheden als tijdelijk bestuurder beëindigen. We zijn haar erg dankbaar voor haar niet-aflatende inzet en de resultaten die ze heeft gerealiseerd

Lees meer: Werner Willemsen weer bestuurder PuntSpeciaal

Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs

Twee keer per jaar komt de Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs bij elkaar. De klankbordgroep ZBO is samengesteld uit een aantal betrokken ouders, directieleden vanuit zowel de Werkenrodeschool als de Maartensschool en contactpersonen ZBO. Ook de zorgaanbieders Driestroom en TVN zijn hierin betrokken.

Lees meer: Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs

Nieuwsberichten, vrijdag 5 juli 2019 #20

Vandaag de laatste Nieuwsberichten van dit schooljaar. Klik https://bit.ly/2F47EHE voor de Nieuwsberichten van vrijdag 5 juli 2019 #20. (even inloggen). Vanaf het komende nieuwe schooljaar ontvangen onze ouders de Nieuwsberichten elke 2 weken via ons nieuwe ouderportaal SocialSchools. Namens alle medewerkers van de St. Maartenschool een fijne zomervakantie! Tot maandag 19 augustus op de eerste dag van het nieuwe schooljaar.

Nieuwsberichten komend schooljaar via SocialSchools

Onze Nieuwsberichten verschijnt dit schooljaar nog op vrijdag 5 juli. Vanaf het nieuwe schooljaar 2019 / 2020 blijft onze Nieuwsberichten gewoon elke twee weken verschijnen maar krijgt u hem niet meer via uw mail binnen maar via het nieuwe ouderportaal SocialSchools.

Bedankt!

De organisatie van de Maartenschallenge en de directie van de St. Maartenschool willen alle sponsoren, alle suppliers van de fair, alle standhouders van de fair, alle vrijwilligers en alle deelnemers bedankenvoor ieders bijdrage aan dit zeer geslaagde evenement! Zonder jullie bijdrage en/of jullie inzet hadden we deze berg niet kunnen verslaan!  DANK!    Klik ook even HIER!

Processierups en warmte

Beste ouder(s)/ verzorger(s). Afgelopen week hebben wij de leerlingen binnen gehouden vanwege de processierupsen. We hebben deze tijd gebruikt om bij verschillende instanties na te vragen wat ten aanzien van de rupsen het beste is om te doen.
Naar nu blijkt is het binnenhouden van kinderen niet voldoende effectief om de maatregel van binnen blijven nog langer door te zetten.

Lees meer: Processierups en warmte