16 maart t/m 6 april gesloten: klik voor Tips

corona

De school is gesloten van 16 maart t/m 6 april ivm de corona-maatregelen. Alle ouders ontvangen per post of per mail materialen en tips over het thuisonderwijs dat past bij hun kind.  Als u wil dat uw kind de komende weken therapie krijgt, dan kunt u een mail sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg wordt er geprobeerd therapie voor uw kind in te plannen. U moet als ouder zelf zorgen voor vervoer naar de therapie.

Lees meer: 16 maart t/m 6 april gesloten: klik voor Tips

Social Schools

Op alle Punt Speciaal scholen gebruiken we vanaf nu ouderportaal Social Schools 3.0 bij onze communicatie tussen klas, school en ouders. De App voor Social Schools 3.0 is gratis verkrijgbaar. Social Schools werkt ook op elke PC in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox Safari en Edge. Als u vragen heeft over het gebruik van Social Schools, neem dan gerust contact op met de Support-desk van Social Schools. Klik hiervoor op de blauwe knop links onder de beginpagina van Social Schools.
support j

Lees meer: Social Schools

Geen Facebook meer

einde facebookVanaf vandaag zijn we gestopt met onze Facebookaccount. We gebruiken ons ouderportaal Social Schools en onze website www.maartenschool.nl om met ouders en de rest van de wereld te communiceren. Facebook willen we daarvoor niet meer gebruiken.

Een rookvrij schoolterrein

rookvrijWij vinden het belangrijk dat kinderen gezond opgroeien. Op school besteden we al veel aandacht aan gezondheid wat betreft voeding, sport en beweging, en sociale veiligheid. Op deze drie gebieden hebben we ook een erkenning gekregen als Gezonde School. Nu willen we een stap verder zetten en het schoolterrein rookvrij maken vanaf 1 oktober. Onze belangrijkste argumenten zijn:

Lees meer: Een rookvrij schoolterrein

Ronnie Ruysdael: 10e keer voorlezen

ronnieWoensdag 22 januari a.s. om 9.15 uur zal Ronnie Ruysdael voor de 10e keer voorlezen tijdens het Nationaal Voorleesontbijt. Ieder jaar keert hij terug naar de Sint Maartenschool in Nijmegen waar de groep luisteraars in de loop van de jaren steeds groter is geworden.

Lees meer: Ronnie Ruysdael: 10e keer voorlezen

Werner Willemsen weer bestuurder PuntSpeciaal

De Raad van Toezicht van Onderwijsgroep Punt Speciaal is blij om te kunnen melden dat met ingang van 1 augustus 2019 Werner Willemsen weer zal aantreden als bestuurder van onze stichting. Per diezelfde datum zal Anne Verhees haar werkzaamheden als tijdelijk bestuurder beƫindigen. We zijn haar erg dankbaar voor haar niet-aflatende inzet en de resultaten die ze heeft gerealiseerd

Lees meer: Werner Willemsen weer bestuurder PuntSpeciaal