Schoolverlaters

• Powerpoint PRO-college: In deze powerpoint vind u kort de informatie mbt toelating en zorgstructuur van de PRO-colleges Nijmegen, Bemmel, Boxmeer, Wijchen. Ook de open dagen, contactpersonen en  andere informatie vind u hier. Klik hier voor deze Powerpoint.
  • Beste ouder/verzorger en leerling. Op dinsdag 27 november organiseren wij een informatieavond voor leerlingen en ouders/verzorgers van groep 7 en 8.  Op woensdag 12 december en maandag 11 februari vinden voor leerlingen van groep 7 en 8 de proeflessen plaats op ZuidWest.  Mocht je je nog niet hebben aangemeld ga dan naar onze website. Voor alle drie deze activiteiten kun je je aanmelden via de onderstaande link: https://zuidwest.hethooghuis.nl/groep-78/   Wij hopen je op deze dagen te ontmoeten!
  • Beste ouders. Dinsdagavond 18 september, vooraf aan de Informatieavond voor de groepen, is er een korte presentatie geweest over de procedure rondom het schoolverlaten. Via bijgevoegde links kunt u de powerpointpresentatie nog even rustig nalezen en de eventueel de kijkwijzer downloaden. Mocht u nog vragen hebben over het schoolverlaten kunt u mij altijd bellen of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vriendelijke  groet, Hanneke Vanwesenbeek
Intern Begeleider